Broedplaats CINETOL het eerste Kunstknooppunt van Open Ateliers Zuid 2017!

Broedplaats Cinetol en de organisatie van Open Ateliers Zuid 2017 hebben woensdag 11 januari afspraken gemaakt over de inrichting van een Kunstknooppunt tijdens de open atelierroute op 20 en 21 mei 2017. Net als tijdens de vorige editie van de open atelierroute stelt Cintetol ook tijdens de Open Ateliers Zuid 2017 meerdere ruimtes ter beschikking aan kunstenaars voor het exposeren van hun beeldende kunst.

Cinetol – Ruimte voor Cultuur & Ondernemen is een creatieve broedplaats, een werkomgeving voor creatieven en zelfstandig ondernemers én een podium voor culturele programmering gevestigd aan de Tolstraat in De Pijp en beschikt tevens over een een eetcafé met expositieruimte: Café Tolbar.
In Cinetol werken veel verschillende (creatieve) beroepen onder één dak. Er wordt niet alleen achter gesloten deuren gewerkt, maar het is een plek waar juist ook (interdisciplinaire) samenwerking plaatsvindt tussen makers/uitvoerders uit verschillende disciplines, medewerkers/vrijwilligers van de organisatie en haar omgeving. Juist op het punt van samenwerking en het verbinding maken tussen verschillende groepen zien Cinetol en Open Ateliers Zuid 2017 een gezamenlijk doel. We kijken dan ook uit naar deze hernieuwde samenwerking.

Voor meer informatie over Cinetol, zie: www.cinetol.nl