Vanmorgen is OPENateliersZUID officieel geopend door Sebastiaan Capel, voorzitter van het dagelijks bestuur van de Bestuurscommissie van Amsterdam Zuid.

Na een korte inleiding en dankwoorden voor alle betrokkenen door Frans Salman, organisator en coördinator van OPENateliersZUID, opende Sebastiaan Capel de Centrale Expositie in de Oranjekerk. Daarmee gaf hij het startschot voor een – naar verwachting – bruisende en intrigerende rondgang langs de kunst van Amsterdam Zuid.

Onder het genot van een kop koffie of thee en een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen versnapering konden de talrijk aanwezige kunstenaars en sponsors vervolgens een kijkje nemen op de expositie.

 

Sebastiaan Capel (midden) coördinatoren: Harm Smit (links) en Frans Salman (rechts)

Sebastiaan Capel tijdens toespraak opening

Serpentine – Frans Muhren

Peter Ladiges (rechts) bij “Useless Machine”

Coördinator Frans Salman tijdens rede opening

Van de taartafdeling