Muziek bij Broedplaats Des Présstraat tijdens OPENateliersZUID

Beeldend kunstenaar Kees Arntzen – tevens componist en muzikant – zal tijdens OPENateliersZUID in de Broedplaats aan de Des Présstraat op zaterdag- en zondagmiddag een optreden verzorgen

Samen met zangeres Eveline Juten zal op beide dagen om 15.00 uur een mini-optreden met zang en gitaar plaatsvinden in de Des Présstraat 3. Er wordt werk van Italiaanse meesters ‘Arie Antiche’ gespeeld en van moderne Spaans/Argentijnse meesters als Rodrigo en Piazolla.

De toegang is uiteraard gratis!

Samen met zangeres Eveline Juten zal op beide dagen om 15.00 uur een mini-optreden met zang en gitaar plaatsvinden in de Des Présstraat 3. Er wordt werk van Italiaanse meesters ‘Arie Antiche’ gespeeld en van moderne Spaans/Argentijnse meesters als Rodrigo en Piazolla.

De toegang is uiteraard gratis!