Amstelpark 45 jaar – Kunst, cultuur en natuur!

Het Amstelpark in Buitenveldert bestaat dit jaar 45 jaar. Ter gelegenheid daarvan wordt op 21 mei het natuurfestival “Fête de la Nature – Amstelpark 45 jaar”  gehouden. OPENateliersZUID is verheugd dat we kunnen samenwerken en op 20 en 21 mei in de Orangerie in het Amstelpark een Kunstknooppunt kunnen inrichten voor de Fotogroep Buitenveldert.

Het is Fête de la Nature het grootste Natuurfestival van Nederland, een fantastische dag om ook het 45-jarig bestaan van ons mooie Amstelpark te vieren. 45-Jaar Amstelpark is vijfenveertig  jaar Amsteltrein, midgetgolf, picknicken aan de vijver, trouwerijen van alle culturen, de kinderboerderij en de speeltuin maar vooral vijfenveertig jaar kunst, cultuur en natuur in Buitenveldert.

Het is een kleinschalig feest waarbij lokale amateur/ natuur/ kunst/ cultuur/ ambachtslieden een podium pakken om middels een workshop, demonstratie, voorstelling of expositie te laten zien wat zij doen en wat hun passie is. Bij zeven podia/locaties verdeeld door het hele Amstelpark, kun je de hele dag bewonderen, meeluisteren, meedoen, leren en beleven. Op deze zondag laten wij jullie kennismaken met wat het Amstelpark en Buitenveldert in zich heeft. Kunst, cultuur en natuur: uit de wijk, voor de wijk!

Naast zondag 21 mei is ook op zaterdag 20 mei het Amstelpark geopend voor OPENateliersZUID 2017. In de Orangerie in het Amstelpark zal de Fotogroep Buitenveldert met 8 deelnemers een Kunstknooppunt bemannen. Op deze manier wordt het Amstelpark een mooi en bruisend onderdeel van OPENateliersZUID.

Het Amstelpark is ook op 20 en 21 mei gratis en vrij toegankelijk!

Openingstijden Orangerie – Fotogroep Buitenveldert: 20 en 21 mei van 12.00 tot 18.00 uur
Openingstijden Fête de la Nature / Amstelpark 45 jaar: 21 mei van 10.30 tot 18.00 uur

Meer informatie:
facebook.com/fotogroepBuitenveldert
www.amstelpark.info/
fetedelanature.nl